Federica Bugatti, İtalya'da Gerçekleşen MCE Fuarı'nda Yerini Aldı!

Federica Bugatti, İtalya'da Gerçekleşen MCE Fuarı'nda Yerini Aldı!  width="1200" height="750"
24.02.2024 - 263

42. Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım ve Su Arıtma Fuarı, MCE (Mostra Convegno Expocomfort) bu yıl İtalya'da gerçekleşiyor. Federica Bugatti, 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuar kapsamında gelişmiş teknolojilerle donatılmış ürünlerini uluslarası alanda meraklılarıyla buuluşturuyor. 

Federica Bugatti, Isk-Sodex 2023 İklimlendirme Fuarı'nda!

Federica Bugatti, Isk-Sodex 2023 İklimlendirme Fuarı katılımını başarılı bir şekilde tamamladı! 25 - 28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Isk-Sodex 2023 fuarına, dünyanın dört bir yanından katılım sağlandı. Kaliteli ürünleriyle ön plana çıkan Federica Bugatti, geleceğin modern ısıtma sistemlerinin standartlarını belirleyecek olan firmalardan biri olma hedefini İklimlendirme Fuarı katılımıyla destekledi.

Federica Bugatti ISH China & CIHE 2024'e Katıldı!

FEDERICA BUGATTI Pekin'de düzenlenen ISH-Çin 2024 fuarına katılımını başarıyla tamamladı. Fuarda yeni ürünlerimizi müşterilerimize sunduk ve yüksek verimlilik, güvenilirlik ve modern tasarımın birleşimi ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. ISH-Çin, önde gelen endüstri şirketleri arasında yenilikleri teşvik etmek ve deneyim alışverişinde bulunmak için önemli bir platform olduğunu tekrardan kanıtladı.

Destek Hattı