Federica Bugatti MCE Mostra Convegno Expocomfort 2024'e Katıldı!

Federica Bugatti MCE Mostra Convegno Expocomfort 2024'e Katıldı! width="1549" height="1265"
24.02.2024 - 235

Federica Bugatti markamızın tanıtımı MCE Mostra Convegno Expocomfort 2024'te gerçekleşti. Olağanüstü geçen bir fuardı bizim için ! İnovasyon ve uzmanlık dolu hareketli atmosferin içinde, Federica Bugatti ileri teknoloji ürünlerini ve vizyoner çözümlerini sergiledi. Bu öncü etkinlik, 11-15 Mart tarihleri arasında, İtalya'nın prestijli Fiera Milano'da dünya çapındaki endüstri liderlerini ve meraklılarını bir araya getirdi. Bu saygın fuara katılımıyla, Federica Bugatti, klima ve ısıtma teknolojisinin gelecekteki standartlarını şekillendirme yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Federica Bugatti, İtalya'da Gerçekleşen MCE Fuarı'nda Yerini Aldı!

42. Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım ve Su Arıtma Fuarı, MCE (Mostra Convegno Expocomfort) bu yıl İtalya'da gerçekleşiyor. Federica Bugatti, 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuar kapsamında gelişmiş teknolojilerle donatılmış ürünlerini uluslarası alanda meraklılarıyla buuluşturuyor. 

Federica Bugatti ISH China & CIHE 2024'e Katıldı!

FEDERICA BUGATTI Pekin'de düzenlenen ISH-Çin 2024 fuarına katılımını başarıyla tamamladı. Fuarda yeni ürünlerimizi müşterilerimize sunduk ve yüksek verimlilik, güvenilirlik ve modern tasarımın birleşimi ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. ISH-Çin, önde gelen endüstri şirketleri arasında yenilikleri teşvik etmek ve deneyim alışverişinde bulunmak için önemli bir platform olduğunu tekrardan kanıtladı.

Destek Hattı